SRANKA-3.jpg

Osteopaatti Mika Ojala

Mika on Metropolia Ammattikorkeakoulusta valmistunut osteopaatti. Asiakkaiden erilaisten tarpeiden kohtaamiseen tuo monipuolista näkemystä myös lähihoitajan ja sirkusartistin ammatit, sekä rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajakoulutus.

Voit varata ajan Mikalle netissä ajanvarausosiosta tai soittamalla numeroon: 044 973 9700

Osteopaatti Heli Krogell

Heli on Metropolia Ammattikorkeakoulussa opiskellut osteopaatti. Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien lisäksi hoitoon kannattaa hakeutua, jos stressi, päänsärky tai toiminnalliset sisäelinvaivat (esim IBS) häiritsevät. Faskiatekniikoilla on iso rooli Helin hoidossa. Hän kuulee aina mielellään asiakkaan toiveita. Helillä on huippu-urheilutausta suunnistuksen ja kestävyysjuoksun parissa.

Voit varata ajan Helille netissä ajanvarausosiosta tai soittamalla numeroon: 050 5675 649

nettisivukuva.png
Tanja.jpg

Osteopaatti Tanja Noponen

Tanja on valmistunut osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Tanja on aiemmalta koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja toiminut ennen osteopaatiksi ryhtymistä muun muassa väkivaltaa kokeneita naisia ja tyttöjä auttaneissa järjestöissä erilaisissa tehtävissä.

Tanjalla on ymmärrys, että ihmisillä voi usein olla erilaisia haastavia, joskus traumaattisiakin kokemuksia taustallaan. Vastaanotolla Tanjalle on tärkeää luoda rauhallinen, rentouttava ja turvallinen ilmapiiri, jossa pääasiana on asiakkaan kunnioittaminen.

Voit varata ajan Tanjalle netissä ajanvarausosiosta tai soittamalla numeroon: 050 3404 218

Osteopaatti Vesa Vaaranmaa

Vesa on valmistunut osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Tämän lisäksi Vesalla on lähes 10 vuoden työkokemus hierojana ja jäsenkorjaajana. "Kiinnostuin tuki- ja liikuntaelinten vaivoista alaselkäkipujeni kautta. Kuntoutumisestani oppineena olen huomannut, että tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitaminen ja kuntouttaminen vaatii kärsivällisyyttä. Matka jatkuu edelleen.

Osaamistani osteopaattina pyrin lisäämään osallistumalla aktiivisesti alan koulutuksiin. Osteopaattina yhdistelen laaja-alaisesti oppimaani parhaimman lopputuloksen saavuttaakseeni." Vesa nimeää mielenkiinnon kohteikseen pallopelit ja kamppailulajit.

Voit varata ajan Vesalle netissä ajanvarausosiosta tai soittamalla numeroon: 050 352 4450

vesanettti.png
Tuomas3netti.jpg

Hieroja Tuomas Heinämäki

Tuomas on niveltoiminnan edistämiseen erikoistunut koulutettu hieroja. Tuomas tekee urheiluhierontaa ja klassista hierontaa. Tuomas on myös joogaopettaja, mikä monipuolistaa hänen näkemystään kehonhuollosta. Tuomas näkee ihmisen kokonaisuutena ja hän pyrkii suunnittelemaan parhaan mahdollisen hoidon ottaen aina asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon.

Voit varata ajan Tuomakselle netissä ajanvarausosiosta tai soittamalla numeroon: 044 0866280


Hieroja Katri Lausjärvi

Katri on koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Katrilla on monipuolinen liikkeellinen tausta sirkuksen ja tanssiammatin parissa. Hän on myös tanssi- ja liiketerapeuttisten menetelmien ohjaaja. Hieronnan lisäksi Katri on opiskellut shiatsuterapeutiksi, kiinalaista hierontaterapiaa sekä thaijoogahierontaa.

Katrille hoitotyössä on tärkeää läsnäolo, hoidon monipuolisuus, asiakkaan kohtaaminen ja ihmisen kokonaisvaltainen hoitaminen.

Voit varata ajan Katrille netissä ajanvarausosiosta tai soittamalla numeroon: 045 787 33011

RANKA-EDIT-tarra-2%2B-%2BCopy.jpg
 
RANKA-EDIT-tarra-3.jpg

Jalkahoitaja Anne Lehto

Anne on Stadin Aikuisopistosta valmistunut jalkahoitaja. Omnian Ammattiopistossa suoritettu lähihoitajan perus-opinto antaa valmiuden toimia monenlaisten ihmisten kanssa. Annella on kokemusta mm. Rinnekodissa työskentelystä ja hän on aiemmalta ammatiltaan vanhempi-leipuri.

Anne tekee myös koti- ja laitoskäyntejä ja hoitaa myös haasteelliset jalat. Lisäpalveluna Anne tekee yksilöllisiä ortooseja, pohjallisia sekä kynnen oikaisuja. Vastapainoa yrittäjyyteen Anne saa perheestä, eläimistä, lenkeistä sekä musiikista.

Voit varata ajan Annelle netistä ajanvarausosiosta tai soittamalla numeroon: 050 3010 867. Lisäpalveluita halutessa on suositeltavaa varata aika puhelimitse, näin saadaan sovittua sopiva aika tarpeisiisi.