Liike on lääke.

 

Spiraalistabilaatio

Spiraalistabilaatio-metodissa kehitetään lihasryhmiä, jotka tukevat ja kannattavat kehoa. Harjoittelu tapahtuu pystyasennossa kevyellä vastuksella lähinnä olkavarren ja jalan ojennussuuntaisilla liikkeillä. Liikkeet kehittävät hartiakaaren ja lannerangan hallintaa, jota tarvitaan optimaalisten liikesuoritusten taustalla niin arjessa kuin liikunnassakin.

Spiraalistabilaatio (SPS) sopii kaikenikäisille ja se on kliinisesti tutkittu tehokas tuki- ja liikuntaelimistön harjoitusmenetelmä. Harjoittelun kuormitusta voi vaihdella toimintakyvyn mukaisesti ja menetelmä soveltuukin erilaisten ihmisten tarpeisiin. SPS-tunti etenee hitaasti tavoitteenaan ottaa pala palalta haltuun metodin perusteet.

SPS-menetelmän on kehittänyt Tsekkiläinen lääkäri Richard Smisek. Smisek on tehnyt mittavan 30 vuoden työn SPS-menetelmän parissa ja tällä hetkellä menetelmää käytetään ympäri maailmaa. SPS-menetelmästä ovat hyötyneet erilaisista selän ongelmista, polven ja lonkan kulumista sekä olkapääkivuista kärsivät ihmiset. Esimerkiksi skolioosin omaavien ja välilevyongelmista kärsivien ihmisten toimintakyvyn parantumisesta on mittavasti kliinistä näyttöä.

 

Viikkotunnit

Syyskauden Spiraalistabilaatio-tunnit Veikkolassa, Nummelassa ja Pasilassa 2.9-15.11.2019.


Pasila (hki):

Perjantaisin klo 17-18.00 UUSI KURSSI ALKAMASSA TAAS KUUKAUDEN PÄÄSTÄ!

Paikka: Junailijankuja 5B 1, 00520 Hki

Veikkola:

Tiistaisin klo 18-19.00

Paikka: Seurakuntakoti, Kisapolku 2, 02880 Veikkola

–––––

Nummela: 

Keskiviikkoisin klo 18-19.00

Paikka: Työväentalo Rientola, Pisteenkaari 3 Nummela

–––––––

Tuntien hinta:

1 kerta 15€  

10 kertaa 129€

 
 

Harjoittelulla on usein iso merkitys hyvälle toimintakyvylle