Liike on lääke.

 

Spiraalistabilaatio

Spiraalistabilaatio-metodissa kehitetään lihasryhmiä, jotka tukevat ja kannattavat kehoa. Harjoittelu tapahtuu pystyasennossa kevyellä vastuksella lähinnä olkavarren ja jalan ojennussuuntaisilla liikkeillä. Liikkeet kehittävät hartiakaaren ja lannerangan hallintaa, jota tarvitaan optimaalisten liikesuoritusten taustalla niin arjessa kuin liikunnassakin.

Spiraalistabilaatio (SPS) sopii kaikenikäisille ja se on kliinisesti tutkittu tehokas tuki- ja liikuntaelimistön harjoitusmenetelmä. Harjoittelun kuormitusta voi vaihdella toimintakyvyn mukaisesti ja menetelmä soveltuukin erilaisten ihmisten tarpeisiin. SPS-tunti etenee hitaasti tavoitteenaan ottaa pala palalta haltuun metodin perusteet.

SPS-menetelmän on kehittänyt Tsekkiläinen lääkäri Richard Smisek. Smisek on tehnyt mittavan 30 vuoden työn SPS-menetelmän parissa ja tällä hetkellä menetelmää käytetään ympäri maailmaa. SPS-menetelmästä ovat hyötyneet erilaisista selän ongelmista, polven ja lonkan kulumista sekä olkapääkivuista kärsivät ihmiset. Esimerkiksi skolioosin omaavien ja välilevyongelmista kärsivien ihmisten toimintakyvyn parantumisesta on mittavasti kliinistä näyttöä.

Viikkotunnit

Tulossa! SPS-tunnit alkavat kesällä Pasilassa – lisätietoja tulossa pian!

Hinta: 1 kerta 15€ /  15 kertaa 208€ /   17 kertaa 228€

Toiminnallinen harjoittelu

Toiminnallisella harjoittelulla tarkoitetaan kehonpaino- ja lattiaharjoittelua sekä erilaisten objektien, kuten jongleerauspallojen, kanssa harjoittelua. Myös renkaat, löysänuora ja pariakrobatia kuuluvat harjoitteluun. Tämänkaltainen harjoittelu sopii hyvän peruskunnon omaavalle henkilölle ja kehittää monipuolisesti tasapainoa, lihaskuntoa ja kehonhahmotusta. Ohjaajat ovat sirkuksen ja tanssin sekä terveysalan ammattilaisia.

 
 

Harjoittelulla on usein iso merkitys hyvälle toimintakyvylle